Praktisch

Uurregeling van de concerten:
Via de link naar ons gedetailleerd programma kunt u een overzicht bekomen van de aanvangsuren van onze concerten. Alle concerten starten om 11:00 uur en eindigen omstreeks 12:30 uur. Op een aantal zondagen staan er twee uitvoeringen voorzien. In voorkomend geval start het namiddagconcert om 14:00 uur en zal dit duren tot ongeveer 15:30 uur.

Locatie van de concerten:
Al onze concerten zullen doorgaan op het mobiel podium dat zal opgesteld staan op de Vrijdagsmarkt te Gent (in de schaduw van het standbeeld van Jacob Van Artevelde). Mochten er toch nog wijzigingen zich voordoen dan zullen wij hiertoe zeker communiceren via onze website. Wij wijken slechts uit in zeer uitzonderlijke gevallen.

Zitplaatsen:
Bij iedere uitvoering worden er steeds een aantal stoelen voorzien voor de toehoorders. Op onderstaande afbeelding kunt u de positionering van het podium nog even nakijken.

Positionering podium Vrijdagmarkt 

Parkeren:
Voor alle informatie met betrekking tot het parkeren verwijzen wij graag naar de website van Mobiliteit in Gent waar u alle informatie kunt nalezen over de beschikbare (betaal)parkings in Gent. Er is ook enige gratis parkeergelegenheid in de omgeving van de Vrijdagsmarkt. Wie kortbij wenst te parkeren, maakt het best gebruik van de parking van de Vrijdagsmarkt (P1).